fbpx

ΣΕΒΕΚ: Γιατί αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι

0

Στις ανατιμήσεις που έχει υποστεί, σε διεθνές επίπεδο, η πρώτη ύλη του χοιρινού κρέατος, από τα τέλη του περασμένο Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα «ρίχνει» το φταίξιμο για την επερχόμενη αύξηση της τιμής στα χοιρινά σουβλάκια ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ).

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την αύξηση της τιμής του χοιρινού κρέατος να αυξάνει κατά 10-15% από την 1η Μαΐου ο ΣΕΒΕΚ σημειώνει ότι «από τα τέλη Φεβρουαρίου έχει διεθνώς προκύψει σημαντική αύξηση στην τιμή της πρώτης ύλης του χοιρινού κρέατος, η οποία κυμαίνεται σε ποσοστό περίπου 30-32%».

Όμως, όπως τονίζει ο σύνδεσμος αν και συνήθως η βιομηχανία μεταποίησης και η αλυσίδα διανομής απορροφούσε τις αυξήσεις, αυτή τη φορά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, με αποτέλεσμα «να φτάνει η αύξηση εν μέρει και στον τελικό καταναλωτή».

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra