Σωληνουργεία Κορίνθου: Συνεχίζει να εξερευνά τις συνέργειες στη Μεσόγειο

0 2

Εξακολουθεί να ερευνά τις πιθανές συνεργασίες στην περιοχή της Μεσογείου η εταιρία, αναλαμβάνοντας νέο μεγάλο έργο υποθαλάσσιου αγωγού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πρόκειται επί της ουσίας για συμφωνία για την κατασκευή και προμήθεια σωλήνων χάλυβα με την Israel Natural Gas Lines (INGL), ηγέτη στη διανομή φυσικού αερίου του Ισραήλ, για το υποθαλάσσιο τμήμα ενός νέου αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης μεταξύ των πόλεων Ashdod και Ashkelon.

Το νέο αυτό σύστημα αγωγών, επιπλέον της επέκτασης και των άλλων υπαρχουσών γραμμών διανομής αερίου, θα επιτρέψει στη Chevron και τους συνεργάτες της να μεταφέρουν έως και 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εν λόγω σύμβαση αφορά περίπου 50 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα LSAW εξωτερικής διαμέτρου 36 ιντσών και περιλαμβάνει αντιδιαβρωτική επένδυση και επένδυση τσιμέντου.

Μάλιστα, η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας εντός του 2021, ενώ, ακολούθως, η εγκατάσταση του αγωγού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2022.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More