fbpx

Στο Ζάππειο το 6ο Forum Διατροφής-Υγείας-Ομορφιάς-Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

0 153

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά), σε συνεργασία με όλες σχεδόν τις Ελληνικές Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες αλλά και Οικονομικούς και Επιχειρηματικούς παράγοντες, καθιέρωσαν έναν Θεσμό, ο οποίος αγκαλιάζει σφαιρικά τα θέματα υγείας, διατροφής, σύγχρονης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, που άπτονται στις σημερινές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας καθώς και την αντιμετώπισή τους από την επιστήμη και τις επιχειρήσεις.

Το 6ο Forum πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών στις 23 & 24 Οκτωβρίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ, θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα έχει στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και των προκλήσεων που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις..

Το 6ο Forum, που διοργανώνεται εφέτος μέσα σε ένα κλίμα που επιβεβαιώνει όλα αυτά τα νέα δεδομένα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα, θα προσπαθήσει, μέσα από μια πλειάδα εκ των πλέον έγκριτων επιστημόνων, να αναδείξει το ρόλο του κράτους, των επιχειρήσεων, της επιστήμης αλλά και των καλά ενημερωμένων πολιτών στην προσαρμογή στο νέο αυτό οικονομικό και περιβαλλοντικό γίγνεσθαι.

Η συμμετοχή των Επιστημονικών Εταιρειών όπως η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας, η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, η Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία, η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας αφενός και αφετέρου το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων), το ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), το ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και η ICAP, διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και αναδεικνύουν την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το 5G, η βιοτεχνολογία, η προστασία του περιβάλλοντος, τα νέα βιολογικά διατροφικά πρωτόκολλα και η ολιστική αντιμετώπιση του malpractice στην Ιατρική. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στις εργασίες του 6ου Forum, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις και την επιστήμη να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή, αναγνωρίζοντας την σημασία της γυναίκας στον χώρο του επιχειρείν, θα βραβεύσει σε ειδική τελετή γυναίκες που πρωτοπορούν και βάζουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αφού προηγηθεί Panel για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα με κύριο διοργανωτή το ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Βραβεία επίσης θα δοθούν και στις σημαντικότερες εταιρίες που καινοτομούν στην παραγωγή και στην εμπορία διατροφικών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας.

Στον χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ, εξάλλου, θα λειτουργήσει έκθεση επιχειρήσεων με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το αντικείμενο του 6ου Forum.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.

Η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Οι εργασίες θα μεταδοθούν και διαδικτυακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More