fbpx

Στοιχηματικές: Διαψεύδουν το 8-10% των δημοσκοπήσεων

0 272

Στο 4% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ λένε οι στοιχηματικές εταιρίες σε αντίθεση με τους δημοσκόπους του τη δίνουν στο 10% το οποίο, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Η κυβέρνηση έχει το προβάδισμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έναντι της αντιπολίτευσης με τη διαφορά στο 4% μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις στοιχηματικές και, όσοι έχουν τα κότσια, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

Ας ποντάρουν να κερδίσουν.
Τι κοινό, εν τη ευρεία εννοία, μπορεί να συνδέει τις στοιχηματικές εταιρίες με τους δημοσκόπους;

Φυσικά το γεγονός ότι κάνουν προβλέψεις.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο;

Ότι οι δημοσκόποι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, χρησιμοποιούν αυτές τις έρευνες που κάνουν ώστε να προσποριστούν χρήματα χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνουν ούτε ευρώ, σε αντίθεση με τους μπουκ που προσπαθούν αφενός να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, και αφετέρου να μην χάσουν από τις προβλέψεις των παικτών.

Μέχρι εδώ, όλα κατανοητά;

Πάμε παρακάτω.

Οι δημοσκόποι κάνουν τις έρευνες και οι χρηματοδότες τους –παρά το όλα λέγονται- είναι, συνήθως, άγνωστοι. Όπως είναι άγνωστες και το τι παράλληλες δουλειές με το δημόσιο κάνουν οι ιδιοκτήτες τους, κερδίζοντας πακτωλό χρημάτων από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Πακτωλό χρημάτων που αφειδώς μοιράζει η κυβέρνηση και η οικονομική διαπλοκή.

Στο στοίχημα, τα πράγματα είναι απλά.

Ποντάρεις, ως παίκτης, σε ένα ή περισσότερα σημεία, κερδίζεις ή χάνεις.

Τα πράγματα, όμως, είναι ξεκάθαρα.

Εδώ, η στοιχηματική εταιρία δεν μπορεί να σου πει, μετά από το event στο οποίο έχεις ποντάρει, μας συγχωρείτε, κάναμε λάθος και δεν θα σας αποδώσουμε τα χρήματά σας.

Όπως έκαναν οι δημοσκόποι στο δημοψήφισμα όταν έδιναν ντέρμπι και η διαφορά ήταν στις 20 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Οι δημοσκόποι δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Όπως συμβαίνει στην Ουγκάντα, στη Νιγηρία, στη Βόρεια Κορέα.

Οι μπουν δίνουν στους πελάτες τους, τους οποίους, αν κοροϊδέψουν, δεν θα τους ξαναδούν.

Γιατί όλος αυτός ο πρόλογος;

Για έναν απλούστατο λόγο.

Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 8 – 10 μονάδες.

Όμως, οι μπουκ, που δεν θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους, δίνουν πλέον απόδοση δύο στη νίκη ΝΔ και απόδοση 3 στη νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Ελάχιστη διαφορά, δηλαδή.

Όσο για την διαφορά των δύο κομμάτων;

Αυτή τη στιγμή την προσδιορίζουν στο 4%.

Διαβάστε, λοιπόν την ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα outsidersbet.gr και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πολλάκις πως η Νέα Δημοκρατία θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι δεν πρόκειται να προσφύγει στις κάλπες νωρίτερα, ωστόσο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα «φωνάζει» πως δύσκολα θα πάμε μέχρι τον Μάιο του 2023.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το ποιο κόμμα θα καταφέρει να συγκεντρώσει την προτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων και θα σχηματίσει κυβέρνηση- είτε μόνο είτε (το πιθανότερο…) σε συνεργασία με κάποιο άλλο.

Το κυβερνών κόμμα παρά τ’ απανωτά χτυπήματα εσχάτως παραμένει το μεγάλο φαβορί να «βγει» πρώτο, αν και η διαφορά του από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι επ’ ουδενί στα πέριξ των 10 μονάδων όπως αναφέρουν οι δημοσκοπήσεις.

Το άκρως ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο είναι, βέβαια, το τι απόδοση θα δοθεί για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, η κυβέρνηση θα είναι σαφέστατα μπροστά όμως δε θα κυμαίνεται στο… 1,20 που φάνταζε λογικό προ διετίας, αλλά θα είναι σχετικά κοντά στο 2,00.

Στον αντίποδα, η πιθανότητα να ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας δε θα είναι στο 5,00, όπως προσανατολίζονταν οι στοιχηματικές, αλλά εκεί γύρω στο 3,00, κάτι που μαρτυρά πως η πραγματική διαφορά των δύο πολιτικών μονομάχων πρέπει να είναι γύρω στις 4 μονάδες αυτή την στιγμή.

Φαβορί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, αλλά σχετικά κοντά ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More