Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Συνεχίζουν μαζί ΟΠΑΠ – ΚΑΕ Παναθηναϊκός

0 6

Hη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επικυρώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των «πράσινων» έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο διευθύνων σύμβουλος του DPG Group, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, και ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης.

Μάλιστα, ο κ. Χριστοφόρου υπογράμμισε ότι ο ΟΠΑΠ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και το πρόγραμμα για τα παιδιά με αυτισμό, όπως είχε υποσχεθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του DPG Group, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Μαζί έχουμε κατακτήσει τίτλους και ελπίζω να κάνουμε κι άλλα βήματα στις επιτυχίες. Τοποθετήσαμε το cube για τον κόσμο, αλλά και για διαφήμιση. Έχουμε μια σημαντική συνεργασία και εκτός παρκέ. Έχουμε αρχίσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού, ενώ ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και μεγάλες επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και στον ΟΠΑΠ».

Ο προπονητής των «πράσινων», Αργύρης Πεδουλάκης, επισήμανε: «Υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Για εμάς ο ΟΠΑΠ είναι το μοναδικό κομμάτι του κράτους που ήταν ανταποδοτικό και το κύτταρο που αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η κοινωνική του προσφορά ταυτίζεται με αυτή του Παναθηναϊκού. Οι Ακαδημίες για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες έχουν μια ευκαιρία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More