fbpx

TEMPO OMD: 30 χρόνια δημιουργικής πορείας

0 167

Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο ύδρωμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του εορτασμού των 30χρόνων της TEMPO OMD Creatingthe future. Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος καλεσμένων με την μεγάλη αίθουσα να είναι κατάμεστη τόσο στο χώρο της πλατείας όσο και στους χώρους των θεωριών.

Καλεσμένοι από το χώρο της διαφήμισης, της τηλεόρασης των εφημερίδων του ραδιοφώνου και του ηλεκτρονικού τύπου, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων, δημοσκόποι και φυσικά τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ η ηγετική της ομάδα είχε την ευκαιρία να μιλήσει ενδελεχώς για αυτό το μεγάλο και δημιουργικό ταξίδι των 30 ετών.

Μια ιστορία δημιουργίας από μια οικογένεια που στο χώρο της διαφήμισης έχει βάλει το δικό της λιθαράκι την οικογένεια Παπαπολύζου. Αν γυρίσουμε την κλεψύδρα του χρόνου πίσω πριν από πολλές δεκαετίες θα οδηγηθούμε στο 1958 όταν ο Φιλήμονας Παπαπολύζος ίδρυσε την διαφημιστική OLYMPIC ένας άνθρωπος πρωτοπόρος για την εποχή του ο οποίος έφυγε από κοντά μας το 2001 αφήνοντας του συνεχιστές του τα τρία του παιδιά, το Χρίστο, τη Μάρθα και το Μανώλη που και οι τρείς εργάζονταν στην οικογενειακή επιχείρηση.

Το 1989 το ταξίδι της διαφημιστικής εταιρείας συνεχίζεται αυτή τη φορά σε συνεργασία με την DDB. Η Tempo OMD, ανήκει σήμερα στον όμιλο Omnicom Group και το 2020 κατάφερε να εισέλθει στη λίστα «Fastest Growing Companies in Greece».

Ο CEO της Tempo OMD Hellas, κ. Νίκος Σύμπουρας ο οποίος μαζί με τον CFO της Tempo OMD Hellas κ. Σάββα Νικολάου απηύθυναν χαιρετισμό προς στους καλεσμένους τους μιλώντας για την διαδρομή της εταιρείας, τους στόχους και τις προτεραιότητες, ευχαριστώντας παράλληλα τους πολυπληθείς πελάτες τους, μεγάλους ομίλους αλλά και μικρότερου μεμονωμένους επιχειρηματίες που εμπιστεύονται διαχρονικά την TEMPO μοιραζόμενοι μαζί της οράματα και στόχους. Παράλληλα οι κ. Σύμπουρας και Νικολάου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τους εργαζομένους για την αφοσίωση τους και την προσφορά τους στην πολυετή επιτυχημένη προσπάθεια στην εταιρείας και να δεσμευτούν από την πλευρά τους ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται στο ίδιο δρόμο της δημιουργίας και στο μέλλον.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, “ο ηγέτης του σήμερα, στις πρωτόγνωρες συνθήκες υπό τις οποίες ζούμε, οφείλει να συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά. Δεν φτάνει να είναι τεχνικά καταρτισμένος και αποτελεσματικός, όπως λέγαμε στο παρελθόν. Δεν αρκεί να έχει όραμα και στόχους, ούτε θα πάει μπροστά την εταιρεία του μόνο με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ο ηγέτης πρέπει σήμερα περισσότερο από ποτέ να αποπνέει εμπιστοσύνη, όντας πάντα αληθινός και ειλικρινής, να έχει το χάρισμα της ενσυναίσθησης, όχι ως ένα ρητορικό ζητούμενο, αλλά ως στάση ζωής, να είναι ανοιχτός και προσαρμοστικός, να ξέρει να υπηρετεί τη συνεργατικότητα, σαν αυτή να ήταν αυτοσκοπός. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ανάγκη από τους επικεφαλής τους όχι µόνο οι επιχειρήσεις, αλλά και οι κοινωνίες και οι χώρες· χαρακτηριστικά που «πηγάζουν» από την αλήθεια του καθένα, στα οποία δεν είναι εύκολο κάποιος να εκπαιδευτεί”.

Χωρίς ευχαριστημένους πελάτες δεν μπορεί να υπάρξει εταιρεία υπηρεσιών με ηγετική θέση που να ξεκινά από τις βασικές υπηρεσίες, όπως το media communications strategy, planning και buying και να φτάνει μέχρι τον χώρο της ψηφιακής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More