fbpx

ΘΕΟΝΗ: Φυσικό Μεταλλικό Νερό-4 Νέα διεθνή βραβεία JAPAN AQUA AWARDS

2 81

Platinum & Gold διακρίσεις στον απαιτητικό διαγωνισμό των Water Sommelier

Από την Πηγή Γκούρα, στη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά! Τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ξεπέρασαν για ακόμα μία φορά τα ελληνικά σύνορα, πρεσβεύοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που το ξεχωρίζει και το έχει αναδείξει στο γαστρονομικό νερό της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS 2021, το ΘΕΟΝΗ κατάφερε να γίνει το 1ο  Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αποσπά τέσσερις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις, για μία ευρεία γκάμα προϊόντων από το εντυπωσιακό portfolio του.  Το ΘΕΟΝΗ απέσπασε την ανωτάτη των διακρίσεων, το Platinum Award, με τριπλή βράβευση για την pet συσκευασία, τη γυάλινη φιάλη αλλά και το Ανθρακούχο Νερό ΘΕΟΝΗ σε γυάλινη συσκευσία ενώ η καινοτόμος 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ, βραβεύτηκε με GOLD Award.

Οι 4 νέες διεθνείς διακρίσεις για το διαμάντι της Πηγής Γκούρα, το ΘΕΟΝΗ, ενισχύουν τη θέση του ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σήμερα, που συμπληρώνει τα 38 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης. Τα JAPAN AQUA AWARDS διοργανώνθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από Japan Aqua Sommelier Association (J.A.S.A.) με στόχο την ανάδειξη της ελίτ των εισαγόμενων προϊόντων στην κατηγορία Νερού. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 3 επίπεδα: «Βραβείο Πλατίνας» (Καλύτερο Βραβείο), «Χρυσό Βραβείο» και «Ασημένιο Βραβείο» και στοχεύουν στη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στους καταναλωτές μέσω αυστηρής αξιολόγησης.

Έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία στις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές του διαγωνισμού, το ΘΕΟΝΗ συγκαταλέγεται πλέον στην αφρόκρεμα των εισαγώμενων προϊόντων στην Ιαπωνία, με τη σύμφωνη γνώμη των καταξιωμένων μελών της κριτικής επιτροπής (δημοσιογράφοι γεύσης και ειδήμονες στον τομέα της διατροφής καθώς και buyers των μεγαλύτερων εταιριών εισαγωγής της χώρας). Η τετραπλή διάκριση στα JAPAN AQUA AWARDS αποτελεί τη χάραξη ενός νέου ορίζοντα για το ΘΕΟΝΗ,  προσανατολισμένου στην παγκόσμια σκηνή του κλάδου Food & Beverage. Πρόκειται για έναν ακόμη εξαιρετικά σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα εξαγωγών της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, ο οποίος αποτελεί εφαλτήριο για τη διεύρυνση του ορίζοντά όσον αφορά την κατάκτηση των παγκόσμιων αγορών.

JAPAN AQUA SOMMELIER ASSOCIATION

Η ένωση Japan Aqua Sommelier Association (J.A.S.A.) ιδρύθηκε το 2008. Η αρχική της ονομασία ήταν Aquaminerale Association, και απαρτίζονταν από εταιρίες εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, εισαγωγείς αλλά και εταιρίες χημικών αναλύσεων. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς αναγνωρίστηκε ως επίσημη Ένωση και το 2018 μετονομάστηκε σε Nippon Aqua Sommelier Association. H Japan Aqua Sommelier Association ασχολείται με τη διασύνδεση μεταξύ περιβάλλοντος, ανθρώπινης ύπαρξης, κουλτούρας και νερού ώστε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σπουδαιότητά του ποιότητας του νερού για μία καλη ζωή και υγεία.

 

 

2 Σχόλια
  1. Pepi Mouratidou λέει

    Τονώνουμε τις ελληνικές βιομηχανίες που δουλεύουν έλληνες εργαζόμενοι. Μπύρες ΕΖΑ, σεπτεμ και ότι άλλο ντόπιο, όχι Μύθος, Αμστελ.

  2. Σταματης Π. λέει

    Μα και στις εταιρίες που μας λέτε να μην προτιμουμαι Ελληνες δουλεύουν γιατι να μην τις στηριξουμε ; Παντως το μονο που δεν πρεπει να κανουμε ειναι να δημιουργουμε διαχωριστικες καταστασεις διοτι σε αυτη την κριση οφειλουμε να ειμαστε ενωμενοι. Προσωπικα δεν πινω μπύρες, πινω μονο ρακι αλλα διαβαζω οτι η Αμστελ κράτησε όλους τους εργαζομένους ενω καποιες μπύρες που περνάνε για ελληνικες προχωρήσαν απολύσεις στα γρήγορα. Αυτες να στηριξουμε ; Που πεταξαν τον κοσμο στο δρομο ;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More