Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε ξανά συρμός του μετρό
Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται ότι αποτελεί πλέον για τους επιβάτες, οι ακινητοποιήσεις των συρμών στο μετρό Θεσσαλονίκης. Τα προβλήματα στο κατά τα άλλα νέο έργο της πόλης, δείχνουν να αυξάνονται.
Το μεσημέρι της Δευτέρας μία νέα, δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του μετρό, καθώς ο συρμός στη στάση Σιντριβάνι προς Ν. Σ. Σταθμό, ακινητοποιήθηκε.
Οι επιβάτες παρέμειναν στα βαγόνια ενώ οι πόρτες του συρμού δεν έκλειναν.
“Το “ξεκινάμε σε ένα λεπτό” έγινε “ξεκινάμε σύντομα”. Σταμάτησε ένας συρμός στην Αγίας Σοφίας. Μας άλλαξαν τρένο, άλλαξε η τροχιά”, είπε στην karfitsa.gr ένας επιβάτης, που ταλαιπωρήθηκε και σήμερα με την μετακίνησή του.
Στα πλάνα που έβγαλε στο “φως”, το ίδιο μέσο, φαίνεται η κατάσταση που επικρατεί στο μετρό. Μιας και οι συρμοί δεν ξεκινούν λόγω του προβλήματος που προκλήθηκε, η στάση έχει γεμίσει με κόσμο που δεν ξέρει αν πρέπει να βρει άλλο τρόπο για την μετακίνησή του ή να περιμένει εκεί.