fbpx

Το River West ανοίγει τις πόρτες του για το Πάσχα με 62.000 τ.μ. καταστημάτων

0 134

Νέες αφίξεις στον τομέα των καταστημάτων λιανικής καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Open, της Noval Property, μετά τη δημιουργία του MiStore, εξουσιοδοτημένου καταστήματος με προϊόντα της Xiaomi.

Πρόσφατα επίσης ολοκληρώθηκε η μεταφορά του εξουσιοδοτημένου καταστήματος πώλησης προϊόντων της Apple, iStorm, από το ισόγειο του προϋπάρχοντος και στεγασμένου, River West, στο νέο χώρο του River West Open.

Ταυτόχρονα όμως είναι διαθέσιμα αρκετά καταστήματα εστίασης όπως είναι το School Pizza Bar, τα Flocafe, τα KFC, το LUKUMAΔΕΣ καθώς και το εστιατόριο ελληνικής κουζίνας Apola Souvlaki. Σύντομα επίκειται η λειτουργία και ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου εστίασης για τις ανάγκες του River West Open, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του μετά το Πάσχα.

Οι χώροι εστίασης λειτουργούν τις καθημερινές έως και τις 23.00 αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Σειρά πασχαλινών εκδηλώσεων

Από τις 18 έως τις 21 Απριλίου θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του River West το πασχαλινό Bazaar του  οργανισμού Χαμόγελο του Παιδιού, όπου θα πωλούνται λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά και διάφορες χειροποίητες δημιουργίες για δώρα και αγορές, τα έσοδα των οποίων θα προσφέρονται για καλό σκοπό.

Στη διάρκεια των εορταστικών ημερών είναι προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα γίνουν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου. Τα παιδιά θα μπορούν να βάφουν πολύχρωμα γιορτινά αυγά σε ένα κινούμενο εργαστήρι και η Easter Roller Bunny θα ετοιμάζει μπαλονοκατασκευές.

Ταυτόχρονα, στο ανοιχτό αμφιθέατρο του River West Open, το bubble performance θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα με γιγαντιαίες σαπουνόφουσκες.

Το ανοιχτό εμπορικό κέντρο River West Open ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2021, αποτελώντας την φυσική συνέχεια του RiverWest, το οποίο δημιουργήθηκε το 2011.

Στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, NovalProperty ήταν με τους νέους χώρους που προστέθηκαν, να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο προορισμό για την οικογένεια και τους επισκέπτες. Επιδίωξη από την πρώτη στιγμή για τους επενδυτές του River West Open, ήταν να συστήσουν στο κοινό έναν χώρο, στον οποίο θα μπορούσε κάποιος να περάσει ποιοτικό χρόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που έχουν κατασκευαστεί, με έναν ευρύ διάδρομο περιπάτου, φυτεμένους χώρους πρασίνου, ανοιχτό θέατρο εκδηλώσεων και παιδική χαρά.

Ταυτόχρονα όμως το RiverWestOpen είχε ως στόχο να δώσει χώρο σε μεγάλες αναπτύξεις καταστημάτων λιανικής, θεματικού χαρακτήρα, όπως ο Κωτσόβολος, η Jysk, η εταιρεία αθλητικών ειδών Dekathlon, αλλά και καταστήματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά όπως ο Μουστάκας και το Lego Store.

Στο πλάνο της Noval Property, όπως αναφέρει η Μαρία Καλουτά, επικεφαλής του τομέα retail της εταιρείας, είναι να προχωρήσει και εργασίες ανακαίνισης στον εσωτερικό χώρο του προϋπάρχοντος River West, προκειμένου να εναρμονίζεται αισθητικά με τις νέες εγκαταστάσεις του River West Open που δημιουργήθηκαν.

Όπως λέει η κυρία Καλουτά η διεύρυνση της επιφάνειας του εμπορικού πάρκου σε συνολικά 60.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγκατάσταση λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα, έχει συμβάλλει στην προσέλκυση κοινού και από άλλες περιοχές – πλην της Δυτικής Αττικής – από την οποία προερχόταν μέχρι πρότινος ο μεγαλύτερος όγκος των επισκεπτών.

“Το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει ότι μας επισκέπτεται και κόσμος από τον Πειραιά ή και από άλλες κοντινές περιοχές. Σκoπός μας ήταν από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα χώρο, όπου κάποιος μπορεί να έρθει και να περάσει χρόνο όχι μόνο στα εμπορικά καταστήματα, αλλά σε μία έκταση που μπορεί να του προσφέρει και εμπειρία αναψυχής”.

Πιο συγκεκριμένα, με την έναρξη λειτουργίας του RiverWestOpen διπλασιάστηκαν οι εγκαταστάσεις του εμπορικού πάρκου σε χώρους εμπορίου και εστίασης συγκριτικά με το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο River West, φιλοξενώντας επιπλέον 17.450 τ.μ. εμπορικών καταστημάτων και περίπου 1.550 τ.μ. χώρων εστίασης, ενώ το προϋπάρχον κέντρο προσφέρει 18.000 τ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More