Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Vodafone κατά της ΕΕΤΤ

0 167

Το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας, απέρριψε την προσφυγή της εταιρείας Vodafone κατά της ΕΕΤΤ, με την οποία η εταιρεία ζητούσε την ακύρωση του επιβληθέντος από την Ανεξάρτητη Αρχή προστίμου, ύψους 19,2 εκ. ευρώ. Το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας, απέρριψε την προσφυγή της εταιρείας Vodafone κατά της ΕΕΤΤ, με την οποία η εταιρεία ζητούσε την ακύρωση του επιβληθέντος από την Ανεξάρτητη Αρχή προστίμου, ύψους 19,2 εκ. ευρώ.

Με την Απόφαση 1237/2011 το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας (16ο Τμήμα), αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις της ΕΕΤΤ, την οποία εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος κ. Βασίλης Κονδύλης, απέρριψε την προσφυγή της εταιρείας Vodafone κατά της ΕΕΤΤ, με την οποία η εταιρεία ζητούσε την ακύρωση του επιβληθέντος από την Ανεξάρτητη Αρχή προστίμου, ύψους 19,2 εκ. Ευρώ, για παραβάσεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας, στο πλαίσιο έρευνας για την «υπόθεση των υποκλοπών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More