Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Από παρουσιαστής εκτελεστικός διευθυντής

0 199

Αγαπητέ, Μήτσο.

Εφτά χιλιάρικα τσέπωνε τον μήνα ο Ιάκωβος χάρη στην υπουργάρα. Τόσα χρόνια που δουλεύεις σκληρά στα media έπαιρνες ποτέ τέτοιο μισθό; Κι ας είχες θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εφημερίδες. Με πόση διαφάνεια ο παρουσιαστής του Ant1 έφτασε, σε περίοδο σκληρής λιτότητας για το 99% του ελληνικού λαού, να γίνει διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, με μισθό 7 χιλιάδων. Ή, μήπως, ήταν συμβατός ο μισθός του με τις καταγγελίες των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας σε βάρος της μισθολογικής μεταχείρισης τους από τον Γραμμένο του Σαββίδη.

Και, άντε, μέχρι εκεί να το χωνέψει κανείς. Στον τομέα του εργαζόταν. Πώς δικαιολογείς ότι ο παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων έφτασε σήμερα να γίνει εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ; Με ποιες διοικητικές ικανότητες; Με ποια τεχνοκρατική εμπειρία σύγχρονου manager; Με ποια γνώση του ποδοσφαίρου;

Δεν σε ρωτάω αν το ρεπορτάζ σου έχει αποκαλύψει τον νέο του… μισθουλάκο. Δευτερεύον μπροστά στο άλλο. Την Δευτέρα στον “σαγόνια” ο Δημητρίου, που τον πρότεινε για την καρέκλα, μας έλεγε ότι ο Χαριστέας και οι άλλοι διεθνείς δεν ξέρουν από διοίκηση και πρέπει πρώτα να μάθουν από αυτήν και μετά να εκλεγούν στην ΕΠΟ. Ενώ ο παρουσιαστής ξέρει.

Δηλαδή, ο Ζαγοράκης πήρε 66 στους 68 ψήφους για να “παραιτείται από το δικαίωμα να προτείνω ως πρόεδρος τον επόμενο εκτελεστικό γραμματέα». “Λαγός” από την πρώτη συνεδρίαση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More