fbpx

Attica Bank – Θα συνεχιστεί και σήμερα το “ξεφούσκωμα”

0 175

Συντονισμένα από τα φιλικά μέσα (οικονομικά sites) της κυβέρνησης, ήταν η προσπάθεια ‘ξεφουσκώματος’ της Attica Bank.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ήθελε να ξεφουσκώσει το ‘μπαλόνι’ -και εν μέρει το κατάφερε- χωρίς να χαλάσει το αφήγημα της ανάκαμψης-ανάπτυξης. Στο απόλυτο limit down (-30%) έκλεισε η μετοχή χθες και ίσως συνεχίσει και σήμερα. Το θέμα είναι να μην χαλάσει το κλίμα πριν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Kατόπιν σημερινού σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στην από 8.2.2022 συνεδρίασή του ενέκρινε το επικαιροποιημένο Επιχειρηματικό Πλάνο ετών 2022 – 2025 (Business Plan 2022 – 2025) με ενσωματωμένο το Πλάνο Ενεργειών Ενίσχυσης Εποπτικών Κεφαλαίων (Capital Plan).

Καθώς και την προτεινόμενη Στρατηγική Μείωσης Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (NPE Strategy), τα οποία υπεβλήθησαν σήμερα και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More