fbpx

Χρηματιστήριο: Προσπάθεια για αντίδραση

0 76

Προσπάθεια να διατηρηθεί πάνω από τις 1.100 μονάδες κάνει στη σημερινή συνεδρίαση το χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο προσπαθεί να βγάλει ανοδική αντίδραση μετά το χθεσινό δυνατό sell off.

Πιο διεξοδικά, ο Γενικός Δείκτης εμφανίζει κέρδη της τάξης του 0,33% στις 1.104,06 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 17,6 εκατ. ευρώ.

Με τον τόνο από το εξωτερικό να δίνεται με επιφυλακτικότητα, έχει έρθει η ώρα το ΧΑ να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των εισηγμένων του, προκειμένου να κάνει και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στις δομές των χαρτοφυλακίων. Σήμερα ήταν η σειρά του ΟΤΕ, με την αγορά να μη δείχνει ικανοποίηση από τα αποτελέσματα του ομίλου, ο οποίος και επιβεβαίωσε τον αυξημένο ανταγωνισμό στον κλάδο.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More