ΟΠΑΠ: Αυξάνει τιμή-στόχο η Eurobank Equities

0 72

Στα 19 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο για την μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank EFG Equities, διατηρώντας σύσταση buy και τονίζοντας ότι το νέο φορολογικό καθεστώς, υποδηλώνει αναβαθμίσεις των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή που μπορεί να φθάσουν έως και το 30%. Στα 19 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο για την μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank EFG Equities, διατηρώντας σύσταση buy και τονίζοντας ότι το νέο φορολογικό καθεστώς, υποδηλώνει αναβαθμίσεις των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή που μπορεί να φθάσουν έως και το 30%.

Όπως εκτιμά η χρηματιστηριακή, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στην καλύτερη θέση προκειμένου να επωφεληθεί από την αλλαγή της νομοθεσίας στην ελληνική αγορά στοιχήματος, ως ο κατέχων το μονοπώλιο.

Ωστόσο, συμπληρώνει, τα κρίσιμα ερωτήματα έχουν να κάνουν με το πόσο θα μεγαλώσει η διαδικτυακή αγορά που θα είναι θεσμοθετημένη, πόσο τοις εκατό θα παραμείνει offshore, και ποιες δραστηριότητες θα επιτραπούν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More