fbpx

Όταν ο νταβατζής αστυνομικός έκανε αντιπολίτευση στον Τσίπρα 

559

Έδινε και συνεντεύξεις σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες υβρίζοντας τότε τον πρωθυπουργό της χώρας. Γιατί του έδινε λίγα. Για αυτό τα χάριζε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ποιος; Ο νταβατζής και έμπορος ναρκωτικών. Ο επίορκος που ήταν γνωστός στις Εσωτερικές Υποθέσεις από το 2010. Αλλά, δεν τον κούναγε κανείς γιατί είχε μεγάλο νεοδημοκρατικό δόντι.

Ο αστυφύλακας Δημήτρης Μπουγιούκος που κατηγορείται ότι κρατούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα ως φιλάνθρωπος που κάνει δωρεές τα λιγοστά χρήματά του σε ιδρύματα.

Ο “κύριος” αυτός που κατηγορείται για τουλάχιστον δώδεκα βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων η εμπορία ανθρώπων, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και η διακίνηση ναρκωτικών, είχε εισπράξει το 2018 αναδρομικά ύψους 187 ευρώ. Ο νεοδημοκράτης Μπουγιούκος, το ποσό αυτό το είχε χαρακτηρίσει εξευτελιστικό.

Έφτασε η χάρη του ακόμα και στην εφημερίδα «Δημοκρατία» όπου είχε δηλώσει την επιθυμία του να δωρίσει το ποσό αυτό στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Το κράτος δεν αξίζει ούτε τα 187 ευρώ, γιατί θα τα σπαταλούσε. Αυτό που δήλωσε ο Τσίπρας στη γυναίκα που είχε καεί το σπίτι της στο Μάτι, ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ στην κυβέρνηση» είχε πει τότε ο νεοδημοκράτης Μπουγιούκος.

Σε επιστολή του μάλιστα για το ίδιο θέμα εξηγούσε ότι «από το 2000 λοιπόν έως και σήμερα υπηρετώντας την πατρίδα μου και τον ελληνικό λαό, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκα κλείνοντας δρόμους ή απεργώντας». Ο Μπουγιούκος είναι όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του και πατριώτης, εκπαιδευμένος στον ελληνικό στρατό. Στην ίδια επιστολή του μέσω της οποίας διαφήμιζε τη φιλανθρωπία του, σημείωνε ότι δεν παραπονέθηκε ποτέ για τίποτα, «γιατί πολύ απλά κατά την εκπαίδευσή μου στον Ελληνικό Στρατό έμαθα να είμαι μαχητής και να πολεμάω με ό,τι έχω για να καταφέρω να φθάσω στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η Πατρίδα μου που υποφέρει οικονομικά, αυτά μπορεί να μου παρέχει και εγώ με αυτά πρέπει να πολεμήσω».

Εκείνο που σαφώς ενοχλούσε όμως τον υπερπατριώτη, φιλάνθρωπο αστυνομικό είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα του έδινε λίγα αναδρομικά. «Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι να με εμπαίζει η κυβέρνηση της πατρίδος μου προσφέροντάς μου αναδρομικά φιλοδωρήματα, πετώντας μου ψίχουλα και δείχνοντάς μου πλήρη απαξίωση και παντελή έλλειψη σεβασμού» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος το 2010 φέρεται να είχε εμπλακεί και σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών αλλά και παράνομων όπλων. Είχε μάλιστα τεθεί σε διαθεσιμότητα αφού σε κάποιο προφίλ στο facebook εμφανιζόταν ο ίδιος με μια νεαρή γυναίκα, μπροστά σε όπλα, χαρτονομίσματα και κοκαΐνη. Την εποχή εκείνη, είχε πραγματοποιηθεί έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι  ο λογαριασμός δεν ήταν δικός του και ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν μοντάζ. Έτσι ο αστυνομικός επέστρεψε στην υπηρεσία του.

Μάλιστα το 2016 ο ίδιος αστυνομικός κατηγορήθηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στην Θεσσαλονίκη γιατί μαζί με άλλους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς συμμετείχαν παρανόμως στην «ασφάλεια» ομάδας σε διάφορες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Επίσης, το 2019 ο ίδιος αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι είχε απειλήσει συνάδελφό του -φρουρό πολιτικού προσώπου- ότι «θα του φυτέψει μία σφαίρα στο κεφάλι» σε ραντεβού που ήθελε να έχουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More