fbpx

Ρωσία: Προειδοποίηση για το ταμείο της

1 90

Ο δισεκατομμυριούχος Ολεγκ Ντεριπάσκα προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να μείνει με τα ταμεία της άδεια ήδη από το επόμενο έτος και χρειάζεται επενδύσεις για να σπάσει τον έλεγχο των κυρώσεων στην οικονομία.

«Δεν θα υπάρχουν χρήματα ήδη την επόμενη χρονιά», είπε ο Ντεριπάσκα στο Οικονομικό Φόρουμ του Κρασνογιάρσκ στη Σιβηρία. «Θα χρειαστούμε ξένους επενδυτές».

Τα κεφάλαια έχουν αρχίσει να εξαντλούνται και «γι’ αυτό έχουν ήδη αρχίσει να μας ταρακουνούν», δήλωσε ο Ντεριπάσκα, ιδρυτής της United Co, Rusal International, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμινίου εκτός Κίνας.

 

1 Σχόλιο
  1. […] πρωτότυπο άρθρο https://1voice.gr/rosia-proeidopoiisi-gia-to-tameio-tis/ ανήκει στο 1 Voice […]

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More