fbpx

Σάρωσε η ELGEKA στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών της FOOD EXPO 2022

0

Στη FOOD EXPO, την έκθεση Τροφίμων και Ποτών με ακτινοβολία την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη συμμετείχε η ELGEKA.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η παρουσία της στη διεθνή έκθεση με το περίπτερο ELGEKA wines ανέδειξε τη δυναμική της στο χώρο της εμπορίας οίνου από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπώντας μεγάλο εύρος οινοποιείων αλλά και διαφορετικών ποικιλιών καλύπτοντας ήδη σημαντικό μέρος του οινοποιητικού χάρτη της χώρας, η ELGEKA αναδεικνύεται ως ένας ιδανικός σύμμαχος για εγχώριους και ξένους πελάτες. Στόχος της εταιρείας είναι άλλωστε αφενός να καλύψει το σύνολο του οινοποιητικού χάρτη της Ελλάδας και αφετέρου να συμβάλει στη διανομή και την αποτελεσματική προβολή επιλεγμένων ελληνικών Οινοποιείων εντός και εκτός συνόρων. Κάθε οινοποιείο του δικτύου της ELGEKA έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική κληρονομιά και έχει επιλεχθεί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία και η δυναμική του.

Σύμφωνα πάντοτε με την εταιρεία, Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η ELGEKA αναφορικά με τον εντυπωσιακό αριθμό ετικετών που διαχειρίζεται, ο οποίος της επιτρέπει να προτείνει μερικούς από τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Οι διακεκριμένοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο οίνοι από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Κτήμα Γκλίναβος από την περιοχή των Ιωαννίνων, την Πατραϊκή Οινοποιΐα, το The Wine Barrel, τα κρασιά της Symposium Cellars από το Αμύνταιο της Φλώρινας, τα αγιορείτικης παράδοσης κρασιά Μονοξυλίτης, αλλά και τα προϊόντα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου έκλεψαν τις εντυπώσεις πλήθους επισκεπτών που είχαν τη δυνατότητα να τα γνωρίσουν και να τα δοκιμάσουν στο περίπτερο ELGEKA wines.

Επίσης πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Καθηγητή Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών, Γιώργου Κοτσερίδη, που διοργάνωσε η ELGEKA στο πλαίσιο της FOOD EXPO. Ο κ. Κοτσερίδης παρουσίασε τις τάσεις στην οινοποίηση για την επόμενη πενταετία, τις ποικιλίες που σήμερα είναι σχεδόν άγνωστες αλλά έρχονται στο προσκήνιο καθώς και τις προτιμήσεις των νεότερων γενεών.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra