Τράπεζα Χανίων: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο


Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2021 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


Πρόεδρος Δ.Σ.:                     Μαρακάκης Μιχαήλ

(εκτελεστικό μέλος πλήρους απασχόλησης)

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.:              Ανδρουλάκης Γεώργιος

(εκτελεστικό μέλος πλήρους απασχόλησης)

Γραμματέας Δ.Σ.:                  Περιβολάκης Αλέξανδρος (εκτελεστικό μέλος)

Ταμίας Δ.Σ.:                           Φαραντάκης Γεώργιος (εκτελεστικό μέλος)


Μέλη Δ.Σ.:                              Αποστολάκης Εμμανουήλ (εκτελεστικό μέλος)

Αποστολάκης Σπυρίδων (εκτελεστικό μέλος)

Βάμβουκας Αναστάσιος (εκτελεστικό μέλος)

Κουλιεράκης Ιωάννης (μη εκτελεστικό μέλος)

Μαλανδράκης Ιωάννης (μη εκτελεστικό / ανεξάρτητο μέλος)

Μπαουράκης Γεώργιος (μη εκτελεστικό / ανεξάρτητο μέλος)

Ντοκάκης Δημήτριος (εκτελεστικό μέλος)

Σπερελάκη Μαρία (μη εκτελεστικό / ανεξάρτητο μέλος)

Χιωτάκης Ιωσήφ (με εκτελεστικό / ανεξάρτητο μέλος)


Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra