Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Διαβάστε σήμερα στη Voice που κυκλοφορεί

0 251

Κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου, το νέο φύλλο της Voice (#355). Πρωτοσέλιδο θέμα η αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

250 εκατ. ευρώ έκαναν φτερά από τη Folli Follie τα τελευταία δυόμισι χρόνια, σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας, που μιλά για όλους και για όλα μέσα από τη φυλακή. Γιατί κατηγορεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τι λέει για τους ορκωτούς ελεγκτές και τον ρόλο τους στην υπόθεση, τι πιστεύει για τα δικά του λάθη και γιατί διαφωνεί κάθετα με το σχέδιο εξυγίανσης της σημερινής διοίκησης.

Ακόμη στη Voice που κυκλοφορεί:

  • Το «Μένιος gate» απειλεί να ρίξει τον Μητσοτάκη. Ν. Παλαιτσάκη προς Μ. Χρυσοχοΐδη: Εμείς εκτελούσαμε τις δικές σας εντολές…
  • Με λιγότερα χρήματα θα φτιάχναμε νέες και υγιείς τράπεζες. Άρθρο του Ευάγγελου Κρητικού, προέδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών για την πολυσυζητημένη ΑΜΚ της Πειραιώς.
  • Alpha Bank: Ιστορικό ρεκόρ στις καταθέσεις παρά την πανδημία. Η τράπεζα συνεχίζει με επιτυχία τον μετασχηματισμό, μειώνοντας ραγδαία τα NPEs.

Μη χάσετε σήμερα το νέο φύλλο της Voice. Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More