Εθνική: Αμοιβαίο με… μέρισμα

300x250

Τη δική της απάντηση σε όσους αναζητούν αποδόσεις καλύτερες από αυτές των προθεσμιακών καταθέσεων δίνει ο όμιλος της Εθνικής.

Ετοιμάζεται να λανσάρει, μέσω της θυγατρικής του ΑΕΔΑΚ (NBG Asset Management), Ομολογιακό Αμοιβαίο Κεφάλαιο πενταετούς χρονικής διάρκειας, το οποίο θα προχωρά κάθε χρόνο στη διανομή μερίσματος προς τους μεριδιούχους του. Το Δήλος Extra Income θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέλος της φετινής χρονιάς με διάρκεια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2027 και με τα κεφάλαια που θα συγκεντρώσει θα επενδύσει σε ομολογιακούς τίτλους.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα οι μεριδιούχοι θα λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρισμα (ουσιαστικά από την είσπραξη των κουπονιών των ομολόγων) και στη λήξη της πενταετίας ενδεχομένως να επιτύχουν και κάποια υπεραπόδοση (αφού πολλά από τα ομόλογα θα αποκτηθούν σε τιμές κάτω από την ονομαστική τους αξία).

Οι μεριδιούχοι θα μπορούν να ρευστοποιούν οποτεδήποτε τα μερίδιά τους μέσα στην πενταετία, αλλά στην (τότε) τρέχουσα αποτίμησή τους.

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra