Νέο χαράτσι στα «κουρεμένα» αναδρομικά των συνταξιούχων

0 6

Δεν φτάνει το «κούρεμα» των αναδρομικών από την κυβέρνηση, εκατομμύρια συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν και φόρο για τα ποσά που θα τους επιστραφούν!

Στο σημερινό φύλλο της, που βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα, η εφημερίδα “F&M Voice” αποκαλύπτει ότι εκτός από το «κούρεμα» των αναδρομικών, στο οποίο προχώρησε η κυβέρνηση, παρά τη σχετικά απόφαση του ΣτΕ, οι συνταξιούχοι θα υποστούν και νέο χαράτσι, ενώ τα ποσά δεν προστατεύονται από κατασχέσεις!

Περισσότεροι από 2,5 εκατ. δικαιούχοι των αναδρομικών θα βρεθούν προ εκπλήξεως, καθώς η Εφορία θα τους καλέσει να πληρώσουν τους φόρους που αναλογούν για τα ποσά που θα εισπράξουν, μέσα στο επόμενο εξάμηνο, σύμφωνα με διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.

Παράλληλα, η κυβέρνηση αρνήθηκε να μετατρέψει σε ακατάσχετα τα ποσά των αναδρομικών, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος οι δικαιούχοι να μην πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “F&M Voice” που κυκλοφορεί σήμερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More