fbpx

Θέλω να διαμηνύσω σε κάθε επιπόλαιο χαβαλετζή να κόψει την πλάκα

0 1.868

Θέλω να διαμηνύσω σε κάθε επιπόλαιο χαβαλετζή να κόψει την πλάκα, γιατί δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια.

Η ακραία σύμπτωση να έρθει η 33χρονη Μαρία εδώ δίπλα στο σπίτι μου και να πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, παίρνοντας το όνομα ενός κοριτσιού που δεν ζει πια, δεν σας νομιμοποιεί να μου τηλεφωνείτε περασμένα μεσάνυχτα και να ζητάτε την Ιριάνα.

Αμετανόητοι χαβαλέδες.

Ε, χαβαλέδες!

Δηλώνω υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου πως όχι μόνο δεν είμαι ο, φερόμενος ως, ανυποψίαστος εραστής της Μαρίας ή Ιριάνας αλλά για πρώτη φορά την είδα χθες στην φωτογραφία να πουλάει πλεκτά στο Παγκράτι.

Επίσης ότι δεν είχα ιδέα τι είναι οι illegals.
Πριν από λίγο το έμαθα.

Το ρεπορτάζ λέει πως η Μαρία – Ιρίνα ενώ είναι παντρεμένη με τον Ρώσο συνάδελφό της επίσης κατάσκοπο στην Βραζιλία με τα στοιχεία «Daniel Campos», διατηρούσε παράλληλη σχέση και με έναν ανυποψίαστο Έλληνα προκειμένου να τον έχει για κάλυψη.

Αν είναι ποτέ δυνατόν να είμαι εγώ για κάλυψη.

Με προσβάλλεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: Η διαδικασία για να μεταμορφωθεί η Ρωσίδα «Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα» σε «Μαρία Τσάλλα» (τώρα έμαθα πως διατηρούσε κατάστημα ειδών χειροτεχνίας και πλεκτικής, με την επωνυμία «Galazio Crochet&Knit», ή αλλιώς «Γαλάζιο» επι της οδού οδό Αρριανού 2) στοίχισε στο ρωσικό κράτος 5 εκατομμύρια ευρώ!

Και, αφού πέταξα την λάσπη από πάνω μου, τα αμείλικτα ερώτημα μου προς την ηγεσία της ΚGΒ και συγκεκριμένα τον σύντροφο Πούτιν, με όλο τον σεβασμό, είναι:

-Δεν σου είπε κανείς ρε μπάρμπα ότι το: «Ρωσίδα πράκτορας στην Ελλάδα με κόστος καμουφλατίσματος 50 μύρια» θα γίνει, στην χώρα που ανθεί φαιδρή πορτοκαλαία, το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο;

– Ποιόν να παρακολουθεί; Τους δικούς μας πράκτορες Θου Βου;

Γκουγκλάρισε ΔΑΚΕ ΕΥΠ και ΠΑΣΚΕ ΕΥΠ και θα τους δεις όλους φάτσα κάρτα να φωτογραφίζονται στην κοπιτιπίτα.

Ποιον άλλον να παρακολουθεί; Τους Αμερικάνους;

Υπάρχει κανένας σοβαρός Αμερικανός ή άλλος πράκτορας που να χει λόγο, τα τελευταία χρόνια, να έρθει, να κάνει τι (;) στην Ελλάδα;

Για να μάθεις τι συμβαίνει στο Ελλάντα σπατάλησες Βλαδίμηρέ μας 50 εκατομμύρια!;

Την ώρα που το στράτευμα μας στην Ουκρανία δεν έχει ούτε μια βότκα να πιεί μετά την μάχη;

Βεβαίως αν το είχες θέσει επικεφαλής το κορίτσι μας στην παρακολούθηση των συζύγων υπουργών του Μητσοτάκη, με σκοπό να τον ενοχοποιήσεις και να ξαναφέρεις το σύντροφο Λαφαζάνη στην εξουσία, το πράγμα θα άλλαζε.

Πλάκα με κάνεις;

Τι θε να μάθεις για μας ρε σύντροφε;

Ότι τρακάρουμε μόνοι μας σε διπλή γραμμή;

Ότι ο άλλος πεθαίνει και εμείς πάμε για σουβλάκια;

Ότι πάμε κι όπου βγει;

Ότι μετράμε πόσους ψήφους χάσαμε όταν σκοτώνουμε φοιτητές;

Άσε μας στον πόνο μας ρε σύντροφε!

Δεν χρειαζόταν να βάλεις την Ιρίνα μας σε τέτοιο κίνδυνο.

Τι θε να μάθεις;

Αν μας έχωνες εμάς τα 50 εκατομμύρια, πάλι δεν βάζαμε τηλεδιοίκηση στα τρένα

Τι ρωτάς, ξέρεις που θα την τρώγαμε την πενηνταρού.

Ότι έβαλες να κάνει δωρεάν ο ανυποψίαστος στην Ιρίνα θα κάναμε επ’ αμοιβή στα κορίτσια σου και θ’ ανοίγαμε και δυο μπουκάλια βότκα παραπάνω στο κωλόμπαρο σου.

Άσε εμάς ρε συ Βλαδίμηρε στον πόνο μας και κοίτα να βομβαρδίσεις καμιά σοβαρή πόλη στην Ουκρανία, τώρα που τους στέλνει μαχητικά αεροπλάνα η Πολωνία.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More