Αλλάζει η Dionic

Βαρβάρα Δημοπούλου

26 Νοεμβρίου 2013, 10:40 πμ
Share

Την επόμενη μέρα της Dionic παρουσίασε στους δημοσιογράφους η διοίκηση της εταιρίας, κάνοντας λόγο για τη ρύθμιση του δανείου της και την αύξηση κεφαλαίου.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους, η διοίκηση της εταιρίας παρουσίασε την ΑΜΚ ύψους 4 εκατ. ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου και την καταρχήν συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για τη ρύθμιση των δανείων της του ομίλου.

Όπως επισήμανε, τα δάνεια είναι 45 εκατ. ευρώ και η ρύθμιση προβλέπει τη μετατροπή του βραχυπρόθεσμου δανεισμού σε μακροπρόθεσμο.

Να σημειώσουμε, ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης είναι της Deloitte, ενώ η εταιρία παρουσίασε και ένα business plan, στο οποίο δίνει έμφαση στην τεχνολογία και σε νέες δραστηριότητες, όπως είναι η εξαγωγή τροφίμων, και η επέκτασή της στον εισαγόμενο τουρισμό με την αξιοποίηση τεχνολογιών, όπως είναι η δημιουργία τεχνολογικής πλατφόρμας.

 

Διαβάστε επίσης:

Χ.Α.: Εγκρίθηκε η εισαγωγή των δικαιωμάτων προτίμησης επί μετοχών της Dionic

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές