Ευρεία σύσκεψη με σκοπό να συζητηθούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται εις βάρος των επιχειρήσεων αυτών από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης που αναφέρονται στον ενιαίο φόρο ακινήτων, στην απελευθέρωση των εμπορικών μισθώσεων, στο ασφαλιστικό – O.A.E.E. και στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και με την παρουσία Βουλευτών, Εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής, φορέων και οργανώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης, στις 14/11/2013 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, στην εισηγητική του ομιλία, παρουσίασε αναλυτικά τις βαριές επιπτώσεις από την εφαρμογή των σχεδιασμένων μέτρων και ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων την παρέμβασή τους στην Κυβέρνηση για την επανεξέταση των μέτρων που σχεδιάζονται.
Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι λοιποί ομιλητές, που ζήτησαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων να παρέμβουν στην Κυβέρνηση, διότι η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε επιδείνωση της ύφεσης, θα αυξήσει την ανεργία και θα σημάνει κατάρρευση της εθνικής μας οικονομίας, που θα πρέπει να αποτραπεί».




































