Την ελπίδα του ότι η αποψινή συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης θα καταλήξει σε συμφωνία πάνω σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Εurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι το report της τρόικας έφτασε στις Βρυξέλες.
Συγκεκριμένα ο κ. Γιούνκερ είπε ότι η Ελλάδα είναι σε φάση εκπλήρωσης βήμα-βήμα των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει, προσθέτοντας ότι απόψε θα αξιολογηθεί η έκθεση της τρόικας (το report) που έφτασε στις Βρυξέλλες.
Διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξει σήμερα συνολική απόφαση, ωστόσο, όπως είπε, θα ήταν φρόνιμο να καταλήξουμε σήμερα σε συγκεκριμένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης.






































