Με τη νέα μεθοδολογία διαγραμματικής ανάλυσης υπάρχει δυνατότητα επιτυχημένων συναλλαγών που ξεπερνά το 80%, σύμφωνα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ματσούκας, μιλώντας στην εκπομπή «Ο Καλός και ο Κακός Βγαίνουν Βόλτα στη Σοφοκλέους». Με τη νέα μεθοδολογία διαγραμματικής ανάλυσης υπάρχει δυνατότητα επιτυχημένων συναλλαγών που ξεπερνά το 80%, σύμφωνα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ματσούκας, μιλώντας στην εκπομπή «Ο Καλός και ο Κακός Βγαίνουν Βόλτα στη Σοφοκλέους».
Ο παραγωγός της εκπομπής «Real Profits» (από Δευτέρα έως Παρασκευή 3-4 μ.μ.), επεσήμανε τις διαφορές της παραδοσιακής Τεχνικής Ανάλυσης, που πλέον έχει ξεπεραστεί, με τη νέα μεθοδολογία που χρησιμοποιεί ο ίδιος και η οποία χρησιμοποιεί για την πρόγνωση των ρυθμών των αγορών δείκτες και σχηματισμούς, με τη μορφή μετεωρολογικών μοντέλων.
Ανέφερε ως παράδειγμα την περίοδο μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη πτώση του Αυγούστου και πριν ο οίκος S&P υποβαθμίσει τις ΗΠΑ, υπήρχαν συγκεκριμένα και σαφέστατα σήματα, που έδειχναν ότι έρχεται μεγάλη υποχώρηση.
Με βάση αυτά τα μοντέλα, τα οποία απαιτούν μεγάλη πειθαρχία και απόλυτα πιστή εφαρμογή των κανόνων, ο Κωνσταντίνος Ματσούκας αναλύει τις εξελίξεις στις μεγάλες αγορές και παρουσιάζει καθημερινά τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διαγραμματική ανάλυση, τόσο από την εκπομπή, όσο και από την ενότητα «Real Profits».
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google#Tags
Real Profits - Ματσούκας - Ο καλός και ο κακός - τεχνική ανάλυση




































