Κυνηγός κεφαλών ο Θεοχάρης. Έχει πλακώσει να στέλνει επιστολές στους φουκαράδες, απειλώντας τους ότι θα τους πάρει και την τελευταία μπουκιά από το στόμα.
Αυτό κάνει ο ανθρωποφάγος.
Χρησιμοποιώ μια βαριά λέξη, αλλά η χρήση της δεν είναι καθόλου μακριά από την κυριολεξία.
Ο άνθρωπος αυτός θα στείλει στις αυτοκτονίες πολλούς ανθρώπους, τεντώνοντας το σκοινί, για να τους σφίξει ο ίδιος τη θηλιά.
Θα προσπαθήσω με δυο κουβέντες να εξηγήσω τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο ανθρωποφάγος κύριος Θεοχάρης, χρησιμοποιώντας αυτά ακριβώς που ο ίδιος είπε προχτές σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.
Ο ανθρωποφάγος αυτός παραδέχτηκε ότι το 80% των οφειλετών του Δημοσίου, χρωστάνε λιγότερα από 5.000 ευρώ ο καθένας. Για την ακρίβεια μέχρι 5.000 ευρώ.
Είπε ακόμη ότι το συνολικό χρέος αυτών των οφειλετών, δηλαδή του 80%, αντιστοιχεί μόλις στο 5% του συνόλου των οφειλομένων στο Δημόσιο.
Πάμε τώρα στο 20% των οφειλετών του Δημοσίου, που χρωστάνε στο κράτος το 95% του συνολικού χρέους.
Αντί λοιπόν ο ανθρωποφάγος να κυνηγήσει αυτό το 20%, που χρωστάει στο κράτος τα μαλλιά του, στέλνει επιστολές στους φουκαράδες και τους απειλεί ότι θα τους κατάσχει το μισθό, τη μάνα τους και τον πατέρα τους.
Οι μεγαλοοφειλέτες (το 20% δηλαδή) εξακολουθούν να χρωστούν σχεδόν ανενόχλητοι και κυρίως δεν απειλούν ται με κατασχέσεις. Γιατί αν ήθελε να κάνει κατασχέσεις, σίγουρα σ’ αυτούς θα έβρισκε πολλά να πάρει.
Δεν ξέρω αν αυτοί οι μεγαλοοφειλέτες είναι φιλαράκια του κυρίου Θεοχάρη ή διαπλεκόμενοι, που βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Σίγουρα όμως υπάρχει πρόβλημα.
Δεν μπορεί ο ανθρωποφάγος να κυνηγάει τους φουκαράδες, που χάσανε τη δουλειά τους, κουρεύτηκε ο μισθός τους σχεδόν εν χρω (όσων εξακολουθούν να δουλεύουν), πληρώνουν χαράτσια το ένα πίσω από το άλλο και δεν προλαβαίνουν και ξαφνικά, έγινε ληξιπρόθεσμη μια δόση στην εφορία και ο Θεοχάρης στέλνει το μπόγια να του ρίξει φόλα.
Έλεος!
Πρέπει να ανοίξουμε μια ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ, με κάτι τέτοια άτομα.
Η ανθρωποφαγία του κυρίου Θεοχάρη ξεπερνά κάθε όριο.
Να τον θυμάστε και μπροστά στις κάλπες, για να μαυρίσετε ατούς που τον στηρίζουν.
Μόνο έτσι θα βρούμε άκρη από τα τρωκτικά, που ροκανίζουν τη ζωή μας.




































