Αλληλοσυγχαίρονται Πούτιν και Άσαντ για το Χαλέπι

Αίθουσα Σύνταξης

23 Δεκεμβρίου 2016, 5:55 μμ
Share

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αντάλλαξαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σύρος ομόλογός του Μπασάρ αλ Άσαντ για την ανακατάληψη του Χαλεπιού.

Όπως γνωστοποίησε το Κρεμλίνο οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον κ. Πούτιν να συγχαίρει τον κ. Ασαντ, τονίζοντας ότι το επίκεντρο πλέον, θα πρέπει να είναι η επίτευξη συμφωνίας για την επίλυση της συριακής κρίσης.

Από την πλευρά του ο Σύρος πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για τη συμβολή της Ρωσίας.

«Ο πρόεδρος Ασαντ τόνισε πως οι νίκες στο Χαλέπι ανοίγουν τον δρόμο για την πολιτική διαδικασία στην Συρία, προσθέτοντας ότι αυτές θα εξωθήσουν πολλές εμπλεκόμενες πλευρές στον πόλεμο, που εμπόδιζαν την πολιτική πορεία, να συμμετάσχουν σε αυτήν και στην σύναψη συμφωνιών», ανέφερε εξάλλου η ανακοίνωση της συριακής προεδρίας.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές