O Τραμπ κατηγορεί τώρα την Κίνα ότι «χάκαρε» τα e-mails της Κλίντον

Αίθουσα Σύνταξης

29 Αυγούστου 2018, 7:34 πμ
Share

Τα πυρά του προς την Κίνα στρέφει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με την υπόθεση «χακαρίσματος» των e-mails της Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πεπεισμένος ότι πίσω από την υπόθεση, η οποία είχε προκαλέσει σάλο και είχε βάλει επίσης τη Ρωσία στο «κάδρο», βρίσκεται το Πεκίνο.

«Τα e-mails της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι Απόρρητες Πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI & DOJ [υπουργείο Δικαιοσύνης] αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ.λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έδωσε στοιχεία προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ούτε περισσότερες πληροφορίες,

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές