Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μισέλ

Αίθουσα Σύνταξης

7 Σεπτεμβρίου 2020, 10:53 πμ
Share

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η επικοινωνία των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του κ. Μισέλ στις 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ έρχεται μία μέρα μετά την επικοινωνία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με τον Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μισέλ επανέλαβε την πλήρη αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας Μητσοτάκη-Μισέλ συζητήθηκε η τεταμένη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο λόγω των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας και η ευρωπαϊκή απάντηση σε αυτές.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές