Στην Λεβερκούζεν με 26,5 εκατ. ο Σικ

Αίθουσα Σύνταξης

8 Σεπτεμβρίου 2020, 6:38 μμ
Share

Πενταετές συμβόλαιο με την Λεβερκούζεν υπέγραψε ο Πάτρικ Σικ.

Η μεταγραφή του 24χρονου Τσέχου επιθετικού από τη Ρόμα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ολοκληρώθηκε έναντι 26,5 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό 10% για τους «τζαλορόσι» σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Ο Τσέχος επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο ως δανεικός στη Λειψία, που όμως δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του στη συμφωνηθείσα τιμή. Ο πρώην παίκτης της Σαμπντόρια πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί κι ανακοινώθηκε απόψε.

«Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο επιθετικός Πάτρικ Σικ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόμα.

Ο 24χρονος Σικ εντάχθηκε στους «πρωτευουσιάνους» το καλοκαίρι του 2017, σημειώνοντας 8 γκολ σε 58 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες του συλλόγου. Πέρυσι, στη Λειψία, σημείωσε 10 τέρματα σε 28 παιχνίδι.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές