ΑΕΓΕΚ: Αδυνατεί να δημοσιεύσει αποτελέσματα

Αίθουσα Σύνταξης

24 Σεπτεμβρίου 2020, 9:36 πμ
Share

Ανέφικτη παραμένει ακόμη η δημοσίευση αποτελεσμάτων της ΑΕΓΕΚ, καθώς όπως τονίζει η εισηγμένη μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί η επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσαν την δυσχερή αυτή κατάσταση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΑΕΓΕΚ  σε συνέχεια της από 25.6.2020 ανακοίνωσής της, σχετικά με την αδυναμία της να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2019 και τις αιτίες που την προκάλεσαν,  ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι ,δυστυχώς, παρά τις  μέχρι τούδε προσπάθειές της, αφενός δεν έχει  μέχρι σήμερα επιτευχθεί  η επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσαν την δυσχερή αυτή κατάσταση, ούτως ώστε καθίσταται ακόμη ανέφικτη η παραπάνω δημοσίευση,  αφετέρου και για τους ίδιους λόγους και αιτιάσεις,  δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει έγκαιρα  την εξαμηνιαία έκθεσή της για το α’ εξάμηνο του 2020.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζονται αταλάντευτα οι προσπάθειες  της Εταιρίας για την εξεύρεση λύσεων και την ολοκλήρωση και των δύο δημοσιεύσεων.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές