Χ.Α.: Με μικρά κέρδη, περιμένοντας ΕΚΤ και αρχηγούς

1Voice.gr

1 Αυγούστου 2012, 12:00 πμ
Share

Τις 600 μονάδες επιχειρησε να διατηρήσει το εγχώριο χρηματιστήριο στην πρώτη συνεδρίαση του Αυγούστου, εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΚΤ, για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη, αλλά και της νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, που γίνεται αυτή την ώρα. Τις 600 μονάδες επιχειρησε να διατηρήσει το εγχώριο χρηματιστήριο στην πρώτη συνεδρίαση του Αυγούστου, εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΚΤ, για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη, αλλά και της νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, που γίνεται αυτή την ώρα.

Οι δείκτες της ελληνικής αγοράς κινήθηκαν σταθεροποιητικά, με τον Γενικό πάνω από τις 599,22 μονάδες και με άνοδο της τάξης του 0,09%.

Ο 20άρης κατέγραψε μικρά κέρδη (0,14%) και βρίσκεται στις 216,96 μονάδες, ενώ ο 40άρης κινήθηκε στις 607,58 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,37%

Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν, οι 68 σημείωσαν άνοδο, οι 56 υποχώρησαν και οι τιμές 25 τίτλων παρέμειναν αμετάβλητες.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε σε 24,68 εκατ. ευρώ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές