Lufthansa: Νέες ακυρώσεις και απειλή για απεργία

1Voice.gr

5 Σεπτεμβρίου 2012, 12:00 πμ
Share

Περίπου 20 πτήσεις της Lufthansa, κυρίως από Φρανκφούρτη και Μόναχο, ακυρώθηκαν σήμερα εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων του ιπτάμενου προσωπικού.

«Ακόμα και μετά το τέλος της απεργίας, η Lufthansa προβλέπει ότι θα υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις», επισημαίνει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.
 
Σημειώνεται ότι μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας, το ιπτάμενο προσωπικό της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρείας προχώρησε σε στάση εργασίας αρκετών ωρών με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Βερολίνου (Τέγκελ).
 
Η στάση έληξε το απόγευμα και στο αεροδρόμιο του Μονάχου το βράδυ. Το συνδικάτο Ufo, ωστόσο, απείλησε με γενική 24ωρη απεργία την Παρασκευή.
 
Εκτός από τις πτήσεις που έχουν ήδη ακυρωθεί, η Lufthansa προειδοποιεί τους πελάτες της για ξαφνικές ακυρώσεις και καθυστερήσεις.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές