Motor Oil: Πώληση 12.500 μετοχών από Πειραιώς ΑΕΠΕΥ

Μαρίζα Θεοτοκάτου

2 Νοεμβρίου 2012, 11:15 πμ
Share

Σε πώληση 12.500 μετοχών Motor Oil συνολικής αξίας 81.382,71 ευρώ προέβη την 1η Νοεμβρίου η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ελέγχεται από την Τράπεζα Πειραιώς, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας συμμετέχει ο κ. Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και ταυτόχρονα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Motor Oil (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ως Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση αναφέρεται ότι την 1η Νοεμβρίου 2012 ο υιός (συνδεόμενο φυσικό πρόσωπο) του Κου Ιωάννη Δημάκη προέβη σε αγορά 1.000 μετοχών της Motor Oil (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε., συνολικής αξίας 6.320 ευρώ.

O Κος Ιωάννης Δημάκης είναι Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων και, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 3340/2005, πρόσωπo υπόχρεo να γνωστοποιεί τις συναλλαγές του με αντικείμενο μετοχές της εταιρείας.

 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές