Χ.Α.: Ανοδικά, περιμένοντας το Eurogroup (upd)

Γιώτα Καραμπίνη

19 Νοεμβρίου 2012, 11:31 πμ
Share

Συνεδρίαση προεξόφλησης είναι η σημερινή στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Φυσικά το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην επικείμενη συνεδρίαση του Eurogroup την Τρίτη με θέμα την Ελλάδα και ζητούμενο την συμφωνία των πιστωτών μας που θα επιτρέψει την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

 

Πάνω από τις 800 μονάδες κινείται ο Γενικός Δείκτης που καταγράφει άνοδο κατά 3,05% και βρίσκεται στις 13,81 μονάδες.

Αντίστοιχη η εικόνα στους βασικούς χρηματιστηριακούς δείκτες με τον 20άρη να σημειώνει άνοδο 2,60%, στις 286,37 μονάδες και τον 40άρη να κερδίζει 1,98% στις 934,05 μονάδες.

Σε θετικό έδαφος και οι κλαδικοί δείκτες με τις τράπεζες να οδηγούν καταγράφοντας άνοδο 4,89%. Ακολουθούν οι Πρώτες Ύλες (3,56%), η Τεχνολογία (3,03%) και το Εμπόριο (2,88%).

Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται αυτήν την ώρα στο ταμπλό οι 58 σημειώνουν άνοδο, οι 15 υποχωρούν και 15 παραμένουν αμετάβλητες.

Σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος των συναλλαγών, ανέρχεται στα 37,42 εκατ. ευρώ.  
    

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές