Δυστυχώς άλλη μια φορά το ρεπορτάζ μας δικαιώθηκε. Χρήστος Μεγάλου, Άδωνης Γεωργιάδης και λοιπές δυνάμεις κατάφεραν να οδηγήσουν την εταιρεία σε λουκέτο. Πλήττοντας τον τουρισμό στην καρδιά της τουριστικής σαιζόν και στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους.
Πολύ πριν τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη τόσο η έντυπη όσο και η διαδικτυακή Voice είχαμε αποκαλύψει το πως η Τράπεζα Πειραιώς και το Υπουργείο Ανάπτυξης στραγγαλίζουν την εταιρεία που έφερνε στην χώρα μας χιλιάδες τουρίστες από την Ανατολική Ευρώπη. Όχι μόνο από την Ρωσία.
Η εταιρεία θέλοντας να καθησυχάσει τις ανησυχίες της τουριστικής αγοράς δήλωσε πως η αναστολή είναι προσωρινή. Διάρκειας μιας εβδομάδας και αφορά μόνο την Ελλάδα, ενώ την απέδωσε σε τεχνικές και νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του Ομίλου από τον ιδρυτή του Μπόρις Μουζενίδη, που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο από κορωνοϊό, στον γιο του εκλιπόντος, Ιωάννη Μουζενίδη.
Ωστόσο, οι διαβεβαιώσεις δεν φαίνεται να έφεραν την προσδοκώμενη ηρεμία και η ανησυχία εντείνεται στους πιστωτές του ομίλου, καθώς τα «ανοίγματα» που συσσωρεύτηκαν λόγω της πρωτοφανούς ύφεσης φέρεται να φτάνουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Το κανόνι της Μουζενίδης ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google#Tags
Mouzenidis Travel - Άδωνης γεωργιάδης - κανόνι - Μπόρις Μουζενίδης - πτώχευση - Χρήστος Μεγάλου



































