Ινδονησία: Αύριο η συνάντηση Μακρόν-Ερντογάν

Αίθουσα Σύνταξης

14 Νοεμβρίου 2022, 1:07 μμ
Share

Διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει αύριο, Τρίτη (14/11) το πρωί (10:10 ώρα Ελλάδας) στο Μπαλί της Ινδονησίας o πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεδρίασης της (G20), όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο ανακοίνωση του γαλλικού προεδρικού μεγάρου των Ηλυσίων.

Ο Τούρκος πρόεδρος, αφίχθη σήμερα στο ινδονησιακό νησί Μπαλί, μία μέρα μετά την επίθεση στον πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης η οποία στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από ογδόντα άλλους.

Ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που θα συμμετάσχει στη σύνοδο των ηγετών των είκοσι μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, κατήγγειλε χθες τη «χυδαία επίθεση», για την οποία ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησής του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατηγόρησε το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές