Μεταβολές στη μετοχική σύνθεση λόγω ολικής άρσης συστάσεως ενεχύρου εμπράγματης χρηματοοικονομικής ασφάλειας και εκχώρησης ισόποσων άμεσων δικαιωμάτων ψήφου στην Alpha Bank, επί 1.483.040 μετοχών της εκδότριας, ιδιοκτησίας ΑΕΓΕΚ, ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
1) Η Alpha Bank κατήλθε του ποσοστού 10% των δικαιωμάτων ψήφου στην εταιρεία. Η Alpha Bank δεν είναι πλέον κάτοχος δικαιωμάτων ψήφου, ενώ πριν από την κρίσιμη συναλλαγή κατείχε 1.483.040 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 13,183% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου.
2) Το έμμεσο ποσοστό του ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, κατήλθε του ποσοστού 10% των δικαιωμάτων ψήφου στην εταιρεία. Ειδικότερα κατείχε έμμεσα 1.483.040 δικαιώματα ψήφου στην εταιρεία (ήτοι ποσοστό 13,183% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου), ενώ πλέον δεν είναι κάτοχος δικαιωμάτων ψήφου.




































