Χ.Α.: Χαμηλές προσδοκίες

Μαρίζα Θεοτοκάτου

21 Νοεμβρίου 2013, 10:22 πμ
Share

Με τη συσσώρευση της αγοράς στα επίπεδα μεταξύ 1.130-1.170 μονάδων για αρκετές εβδομάδες ήδη, το ζητούμενο είναι η αναζήτηση της μεσοπρόθεσμης τάσης. 

Γράφει: Μάκης Αποστόλου

Οι αναλυτές δεν περιμένουν κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών σε σχέση με τις τελευταίες συνεδριάσεις, ωστόσο κάποια θετικά νέα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας μπορεί να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην αγορά. 

Μεταξύ των εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν ΟΠΑΠ και Μυτιληναίος λόγω των αποτελεσμάτων τους (αλλά και της υπερκάλυψης του placement για την πώληση του 6,1% Μέτκα με τίμημα 40,2 εκατ. ευρω). 

Σε γενικές γραμμές αναμένεται να επαναληφθεί το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων, δηλαδή περιορισμένες διακυμάνσεις στις μετοχές του FTSE 25 με μικτά πρόσημα.

Περισσότερες… συγκινήσεις στο ταμπλό πάντως αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, εν’ όψει και της επίσημης ένταξης (στις 26/11) των ελληνικών μετοχών στο δείκτη MSCI EMEA.

 

 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές