Ο Βόλος πνίγεται, ο Αχιλλέας και ο Κώστας χτενίζονται

Γιάννης Σεριάτος

5 Σεπτεμβρίου 2023, 2:44 μμ
Share

Εικόνες θρίλερ βλέπουμε τις τελευταίες ώρες από τον Βόλο. Δρόμοι εξαφανίζονται, πλατείες γίνονται λίμνες και αυτοκίνητα παρασύρονται εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Πριν από λίγο, ο χείμαρρος Κραυσίδωνας άνοιξε τον δρόμο στα δύο και η γη «κατάπιε» ολόκληρο λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο  στο πεζοδρόμιο.

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1699019992166195520

Βέβαια, σε μερικές εβδομάδες οι Βολιώτες που σήμερα βγαίνουν στα κανάλια να ζητήσουν βοήθεια γιατί δεν βρίσκουν κανέναν στην πυροσβεστική ή στο Δήμο θα ψηφίσουν, προφανώς, δαγκωτό Μπέο και Αγοραστό για την Περιφέρεια της Θεσσαλίας, αφού δεν θεραπεύεται εύκολα το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Ο κύριος Μπέος παρέα με τον κύριο Αγοραστό, που θα είναι ξανά υποψήφιοι για Δήμο και Περιφέρεια αντίστοιχα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, δεν έχουν καμία ευθύνη προφανώς για όσα βλέπουμε σήμερα. Τόσες ώρες που η Μαγνησία, ο Βόλος και το τουριστικό Πήλιο πλήττονται, το μόνο που κάνουν είναι να λένε στους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Σε μία κανονική χώρα, όχι ο δήμαρχος, ολόκληρη η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Αλλά φυσικά σε αυτή τη χώρα, η κυβέρνηση κατηγορεί την κλιματική αλλαγή και οτιδήποτε άλλο πέρα από την ίδια.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές