Με μικρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, εν αναμονή του θετικού πορίσματος από τη Moody’s, σήμερα, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης. Ενδοσυνεδριακά ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε και χαμηλότερα, ωστόσο, στο κλείσιμο “κράτησαν” τις απώλειες.
Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,52% στις 1.162,89 μονάδες με τον τζίρο των συναλλαγών να βρίσκεται στα 74,49 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, ο δείκτης FTSE 20 υποχώρησε κατά 0,63% στις 372,41 μονάδες, ενώ ο FTSE Mid Cap ενισχύθηκε τελικά κατά 0,18% στις 1.101,58 μονάδες.
Ο τραπεζικός δείκτης σημείωσε μικρή πτώση της τάξης του 0,18%, ενώ η μετοχή της ΕΤΕ κατέγραψε απώλειες κατά 0,41% στα 2,40 ευρώ.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται στο ταμπλό οι 41 σημείωσαν κέρδη, οι 60 απώλειες και 20 παρέμειναν αμετάβλητες.




































