Ωραίος ο Ηρακλής! Έκανε αγωγή στους οκτώ… συνδιαχειριστές της fmvoice.gr για να σταματήσει… ο πολιτικός συντάκτης Πάρις Κουρτζίδης να αποκαλύπτει με χαρτιά και έγγραφα τα έργα του Προέδρου των Κτιριακών Υποδομών.
Ο γίγας Ηρακλής, που λέτε, στην αγωγή του αυτοπαρουσιάζεται αποκλειστικώς ως Δρούλιας και πουθενά ως ο επικεφαλής της εταιρείας, λες και τα ντοκουμέντα της fmvoice αφορούν τον ιδιώτη και όχι τον θεσμικό παράγοντα. Από την άλλη, όμως, ο πονηρός Ηρακλής, και κολλητάρι του αρχάγγελου της νομιμότητας Βενιζέλου, έσπευσε άρον άρον αυγουστιάτικα να καταθέσει την αγωγή εις βάρος μας για να… μην ξοδευτεί. Γιατί μπορεί να μην απαντά ως Πρόεδρος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, ωστόσο, χρησιμοποίησε έναν από τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας στην οποία οσονούπω δεν θα είναι επικεφαλής, μετά και την μεγάλη αντιπαράθεση του με τον προϊστάμενο Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Με τον Δρούλια των ατελείωτων σκανδαλωδών υποθέσεων των Κτιριακών Υποδομών, yesmen του Μαξίμου και εκλεχτό της Χαριλάου Τρικούπη δεν αξίζει να ασχοληθώ ουσιαστικά. Εδώ, ο γίγας, κατέθεσε (από την πισίνα της βίλας του;) αγωγή εις βάρος της συναδέλφου Ρόης Χάικου, η οποία βρίσκεται σε άδεια λοχείας από τον δεύτερο μήνα του 2014.
Θέλω, όμως, να του πω εντελώς φιλικά ένα πράγμα: Μας ζύγισες εντελώς λάθος. Εμείς δεν φοβούμαστε να τα βάζουμε καθημερινώς με τους Ψυχάρηδες και τους Σαμαράδες. Με τις αγωγές τις δικές σου θα κωλώσουμε; Άσε που το 2017 θα έχουν αλλάξει τα πράγματα!
Υ.Γ. Σύντροφε, της πρώην (όπως την καταντήσατε) μεγάλης και δημοκρατικής παράταξης, κάνε καμιά βουτιά στο νεόχτιστο υδροσυλλέκτη σου. Θα κάνουμε και εμείς στις παραλίες (που δεν προλάβατε ακόμα να τις ξεπουλήσετε) τα μπάνια μας και από τον Σεπτέμβριο, που ανοίγουν ξανά τα ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία, θα λάβεις την επίσημη απάντηση μας.




































