Μαύρη Λίστα

26 Μαΐου 2025, 8:00 πμ
Share

Καλά. Με τον… Στάλιν του 2025 δεν ασχολούμαι.

Αυτός άλλωστε έχει τα λεφτά, αυτός πληρώνει τα έξοδα του κόμματος, αυτός δικαιούται να παίρνει 96% στο απόκομμά του. Τέλος η συζήτηση για τον Stefanos που θα νικούσε τον Μητσοτάκη.

Θα επικεντρωθώ στο φιάσκο Φάμελλου-Νέας Αριστεράς. Τόσες εβδομάδες καλλιεργούσαν τη σιγουριά στους προοδευτικούς πολίτες και στον λαό γενικότερα, ότι θα καταθέσουν μαζί πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής για τα Τέμπη και στο τέλος τα έσπασαν. Στον Φάμελλο αποδίδω πολιτική γκάφα. Ο άνθρωπος επιμένει τόσους μήνες να τα βρει με τους ανθρώπους που έδιωξε ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα και δεν θέλει να τους βλέπει. Επιμένει να αυταπατάται ότι θα φτιάξει προοδευτικό μέτωπο με τα δεκανίκια της διαιώνισης του Μητσοτακισμού.

Στους Τσακαλώτους θα είμαι πολύ πιο αυστηρή διότι δεν κάνουν ένα ανθρώπινο πολιτικό λάθος. Συνειδητά επιλέγουν να παίξουν για άλλη μια φορά τον ρόλο της «αριστερής» σφουγγαρίστρας του Μητσοτάκη. Οι περίεργοι αυτοί τύποι ήθελαν να φτιάξουν προανακριτική αθωώνοντας τον Μητσοτάκη για τη δολοφονία των 57 ανθρώπων στα Τέμπη. Για τους Τσακαλώτους δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ή ενδείξεις για την ευθύνη του αρχηγού του μπαζώματος.

Όλοι αυτοί μαζί αποτελούν ένα μεγάλο φιάσκο.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

9:53 πμ

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής

9:46 πμ

ΟΗΕ: Ανησυχία για την κλιμάκωση μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου

9:33 πμ

ΔΕΗ: Σταθερές οι τιμές στα «πράσινα» τιμολόγια τον Ιούνιο

9:26 πμ

Τεντόγλου: Κορυφαίος στον κόσμο με άλμα στα 8,49 μ. στη Λεμεσό

9:11 πμ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Ευρωπαίο Ανακριτή οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές του κυκλώματος

9:03 πμ

Καλαμάτα: Ενώπιον του ανακριτή ο 41χρονος για τη δολοφονία της 39χρονης

8:53 πμ

Τίτλοι τέλους για τον Τζέιμς Μίλνερ: Αποχωρεί ένας θρύλος της Premier League

8:44 πμ

Νέα ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

8:35 πμ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τα Τέμπη

8:21 πμ

Ο Γιάννης με παρέμβαση Μητσοτάκη

8:13 πμ

Η Αλεξάνδρα Πάλλη-Γιαννακοπούλου τιμήθηκε με το “2026 Capital Link Sustainability Leadership Award”

8:07 πμ

Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό με τοπικές μπόρες στα ορεινά

8:02 πμ

ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς

8:01 πμ

Γιώργος Περιστέρης: Αύριο ακούς την φωνή σου στην One Voice

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές