Ο κουμπάρος του Τσαμάζ, που δεν είναι κουμπάρος αλλά απλώς επιστήθιος φίλος, συνεχίζει να κάνει ό,τι γουστάρει στα διαφημιστικά προγράμματα της Cosmote (Telekom).
Κάνει κουμάντο -με άλλα λόγια- στα λεφτά του ΟΤΕ, εξυπηρετώντας τη δική του στρατηγική, της Ogilvy, δημιουργώντας παρεξηγήσεις σε βάρος του πελάτη του και προσθέτοντας ανεπιθύμητα προβλήματα που του κάνουν ζημιά.
Ο κύριος Νεμπής είχε την ευκαιρία, όταν ανέλαβε τον όμιλο, να αποδεσμεύσει τον ΟΤΕ από τις πολυετείς δαγκάνες της συγκεκριμένης διαφημιστικής. Την είχε αυτή την ευκαιρία, φαίνεται όμως ότι δεν την εκτίμησε και άρα την ξόδεψε. Και όλα αυτά την ώρα που η ΔΕΗ επελαύνει στην αγορά με το ΔΕΗ Fiber. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, η ΔΕΗ έχει αποκτήσει 140.000 νέους πελάτες. Σε σχέση με το παρελθόν, λοιπόν, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τον ΟΤΕ εξαιτίας τής διείσδυσης της ΔΕΗ στην αγορά.
Όμως το εμπορικό και διαφημιστικό κομμάτι του, που είναι πολύ κρίσιμος τομέας για κάθε μεγάλη εταιρεία, συνεχίζει να δραστηριοποιείται με τα παλιομοδίτικα μυαλά του Κοτιώνη και της Ogilvy.






































