Δεν λέει να σταματήσει αυτή η μουρμούρα για τον Αταμάν.
Τρία χουνέρια κολλητά ο Παναθηναϊκός στη Euroleague, νίκη με το στανιό στον ΠΑΟΚ και νίκη εύκολη με την Μπασκόνια, γιατί ο Τούρκος αποφάσισε να βάλει και τον Τολιόπουλο, που έβαλε 21 πόντους, είχε και πέντε ασίστ. Είναι σε τρικυμία ο Τούρκος.
Το βλέπουν όλοι, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Όχι μόνο από αυτά που κάνει, αλλά και από αυτά που λέει, ότι μερικοί παίκτες δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν χλαπάτσα στον Ντιμπιτζή. Ότι αν δεν πάρει τη Euroleague θα φύγει, λες και τον κρατάει κανένας αν θέλει να φύγει. Έδωσε στεγνά τον Μήτογλου και τον Χουάντσο ότι δεν κάνουν.
Να μην το κουράζω. Όταν είσαι Αταμάν και ξέρεις ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ελεύθερος, προετοιμάζεις το κλίμα. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Ξέρει ο Αχταρμάν ότι είναι τελειωμένος το καλοκαίρι. Ξανάρχεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και καλώς να τον πάρουν, δηλαδή.
Να σου πω και το άλλο με τον Αχταρμάν και τον Ομπράντοβιτς.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν τι παίζει με τον Τούρκο και γιατί έχει τόσο πολλά νεύρα. Και πώς θέλεις να τα δώσουν όλα όταν βλέπουν τις αδικίες με τον Τολιόπουλο, και τον Χουάντσο, και τον Μήτογλου που τους έδωσε στεγνά; Άνθρωποι είναι, όχι ρομπότ.
Αλλά και ο Ντιμπιτζής τα καταλαβαίνει αυτά, τι ακριβώς παίζεται δηλαδή.
Έμπειρος είναι, δεν είναι χτεσινός.






































