Μη χάσετε σήμερα το νέο φύλλο της καθημερινής One Voice. Πρωτοσέλιδο θέμα «Λάθος η φίμωση της Καρυστιανού».
Πολιτικά μπορεί να διαφωνείς μαζί της, όμως, αυτή σήκωσε την Ελλάδα από τον καναπέ της. Δώρο στον Μητσοτάκη η διάσπαση των γονιών.
Διαβάστε ακόμα στην One Voice της Τρίτης 3 Μαρτίου:
- ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: Τι φοβάται ο Μητσοτάκης και δεν πάει σε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
- ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΣΣΑ: 35 χρόνια τα ίδια πρόσωπα στην ιδιωτική τηλεόραση. Κουράστηκε το τηλεοπτικό κοινό από την ανακύκλωση των ίδιων φθαρμένων υλικών.
- ALLWYN (ΟΠΑΠ): Ιστορικό ρεκόρ 2,4 δισ. στα έσοδα της εταιρείας.
- ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Το Ιράν έχει δικαίωμα να αμυνθεί. Για την επιθετική αρχιτεκτονική Ισραήλ-ΗΠΑ γράφει στην One Voice o Διονύσης Ασημιάδης, υποψήφιος διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ.
- ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ: Ο ρόλος της Κίνας στον πόλεμο του Ιράν. Οι φόβοι για χτύπημα της Τεχεράνης στην Ελλάδα.
Μη χάσετε το νέο φύλλο της One Voice που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με πλούσιο ρεπορτάζ. Με 24 έγχρωμες σελίδες, μοντέρνα και ευκολοδιάβαστη σχεδίαση και μόνο με 1,5 ευρώ.





































