Έσκασε η είδηση για τον Νίστρουπ

Δημήτρης Σεβαστός

21 Μαΐου 2026, 4:33 μμ
Share

Έσκασε το μεγάλο νέο. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Δανό προπονητή της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νίστρουπ.

Τι μέρος του λόγου είναι ο Δανός; Είναι νεαρός, 38 ετών. Από τα 66 του Μπενίτεθ, στα 38. Σχεδόν 30 χρόνια διαφορά. Τον Γιάκομπ τον είχε προπονητή ο Ζέκα και στην Κοπεγχάγη, και έπεισε τον Αλαφούζο να τον πάρει. Τι να κάνει και ο Ζέκα, δηλαδή; Να κάθεται στον πάγκο και να μην ασχολείται κανένας μαζί του, όπως με τον Μπενίτεθ; Να έρθει ο κολλητός του να γίνει ο «καπετάνιος» των αποδυτηρίων.

Και είναι καλός, σου λέει, ο Νίστρουπ, μέχρι ομίλους την πήγε την Κοπεγχάγη. Και αυτό δηλαδή τι είναι τώρα; Και ο Μπενίτεθ πήρε και Champions League, και Europa. Πέτυχε; Και αν έρθει ο Νίστρουπ, θα φέρει και τον Χατζηδιάκο τον Παντελή;

Έτσι είναι. Ο πρώτος παίκτης που θα έρθει στον Παναθηναϊκό, αν η ομάδα πάρει τον Νίστρουπ, θα είναι ο Χατζηδιάκος που παίζει στην Κοπεγχάγη. Μαζί θα έρθουν. Πακέτο. Να βρει την υγειά του ο Παναθηναϊκός με τους Γεντβάηδες και τους Τουμπάηδες και τους… Πάλμερ-Μπράουν. Μελετημένα πράγματα.

Τώρα, αν ο Δανός θα ζητήσει και άλλους παίκτες ή θα περιμένει να βγούνε φιντάνια από την Κ15, δεν το ξέρω. Διότι ο Κοτσόλης αυτό έχει κατά νου και πρόγκηξε ο Μπενίτεθ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές