ΑΝΤ1: Βγάζει για τη νέα σεζόν σειρά με κόστος 6 εκατ. ευρώ!

Αίθουσα Σύνταξης

17 Ιουλίου 2019, 11:56 πμ
Share

Συνταγή με «γνωστά», αλλά και καινούρια υλικά προτείνει ο ΑΝΤ1 για του χρόνου στο νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, σταθεροί στο ραντεβού τους θα είναι πρόσωπα όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων, η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» και ένα ακόμα σόου, το «Τhe Final», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Late Night Show» αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» και το «Your face sounds familiar» από τον Ιανουάριο του 2020.

Από νέα «προγράμματα», ο ΑΝΤ1 λανσάρει την κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ συνεχίζει επιτυχημένες σειρές όπως τα «Μην ψαρώνεις» και «Πέτα τη φριτέζα».

Συνεχίζεται η «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ το μεγάλο «στοίχημα» του σταθμού ακούει στο όνομα «Άγριες Μέλισσες»: Μια σειρά εποχής με πολύ δυνατά ονόματα όπως ο Γιάννης Φέρτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θεοφανία Παπαθωμά κ.ά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει κόστος 6 εκατ. ευρώ τη σεζόν!

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η επανάκαμψη του «Καφέ της Χαράς» από τον Ιανουάριο του 2020, με όλους τους παλιούς συντελεστές, αλλά και νέα πρόσωπα.

Μ.Μ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές