Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Απίστευτο! Γεννήθηκε μωρό με καθυστέρηση 27 χρόνων

0 13

Το θαύμα όχι της φύσης αλλά της επιστήμης έκανε μια 29χρονη να γίνει μητέρα ενός εμβρύου που καταψύχθηκε πριν από 27 χρόνια, τον Οκτώβριο του 1992!

Το απίστευτο εκτός των άλλων είναι ότι το μωράκι που ήρθε στη ζωή πριν από πέντε εβδομάδες έχει μόλις 18 μήνες διαφορά από την μητέρα του!

«Η Μόλι είναι το μικρό μας θαύμα» λέει η μητέρα της μπέμπας, που έχει ακόμη μια κορούλα, την τρίχρονη σήμερα Έμα, που γεννήθηκε το 2017 και πρόκειται και αυτή για έμβρυο που καταψύχθηκε τον Οκτώβρη του 1992.

Η Έμα και η Μόλι είναι γενετικά αδέρφια, αφού προέρχονται από κατεψυγμένα έμβρυα από τους ίδιους βιολογικούς γονείς, που παραμένουν άγνωστοι, μιας και δώρισαν διατήρησαν την ανωνυμία τους.

Η Τίνα και ο Μπέντζαμιν Γκίμπσον από το Τενεσί των ΗΠΑ-οι θετοί γονείς των δύο κοριτσιών-δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, έπειτα από προσπάθειες 5 ετών και στράφηκαν στο εθνικό κέντρο δωρεάς εμβρύων NEDC και στην αρχή απέκτησαν τη Έμα το 2017, που με τη γέννησή της έσπασε ρεκόρ, ως το έμβρυο που είχε παραμείνει κατεψυγμένη για 23 χρόνια.

Ένα ρεκόρ που έχασε από την ίδια της την αδερφή που γεννήθηκε 27 χρόνια από την κατάψυξή της.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7dN0wPnBdvM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More